Meer over bandenmonteur.nl

Recruitment banden- en wielenbrancheBandenmonteur.nl is het grootste recruitment-platform in de bandenbranche en valt onder DBS Groep.

Bandenmonteur.nl is bedacht en uitgewerkt door HR en Marketing van DBS. Wij willen graag mensen aan het werk helpen, de kans geven om zich te ontwikkelen. Er is een groot tekort aan technische mensen, door heel Nederland.

DBS Groep is een familiebedrijf, een overkoepelende organisatie voor zes divisies en zorgt voor een optimale samenwerking en stroomlijning van alle services. Hierdoor ben je verzekerd van hoogwaardige en vooruitstrevende dienstverlening op het gebied van banden, velgen, onderhoud en bandenservices.

DBS Groep is een krachtenbundeling van zes bedrijven in de mobiliteitswereld. DBS Tyrewholesale, DBS Fleet Solutions, DBS Shared Services, DBS Breakdownservice, DBS Online en DBS Retail vormen een netwerk van hyperspecialisten die samen elk facet van mobiliteit beheersen. Een totaalconcept, uniek in deze branche. Letterlijk van A tot Z: van APK, Balanceren en Carcheck tot Velgen, Winter- en Zomerbanden.

DBS Retail heeft inmiddels 13 vestigingen en daarnaast een aantal servicepunten in Zuid-Holland.

DBS is thuis in alle merken en typen auto’s evenals bedrijfswagens. Wij behandelen klanten als onze gasten. Niet alleen met goede koffie, maar ook met gratis WIFI en een comfortabele ontvangstruimte. Goede service, begrip en transparantie vinden wij belangrijk. Weten waar je aan toe bent, zo werkt het bij DBS.

 

Opleiding bandenmonteur? Bekijk hier het stappenplan.

 

Geef een reactie

Bandenmonteur