Profile DBS vestigingen

Profile DBS vestigingen

Banden en auto onderhoud

Profile DBS is specialist in banden en auto onderhoud voor alle soorten voertuigen. Profile DBS biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden, waaronder winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Het specialisme schuilt echter vooral in de hoogwaardige bandenservices. De organisatie investeert continu in de ontwikkeling van nieuwe banden en daarmee gepaard gaande services. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu.

Velgen

De persoonlijke uitstraling van jouw eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, bestaat uit vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien sommige autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen kun je bij Profile natuurlijk ook terecht.

Duurzaam op de weg en snel besparingen realiseren

CO2-uitstoot verlagen is een verantwoordelijkheid die we samen dragen. Goed te weten dat terugdringen samen kan gaan met het optimaliseren van winstgevendheid. Want hoe beter het bandenmanagement, hoe lager het brandstofverbruik en bandenslijtage. Daarnaast voorkom je onnodig stilstaan door bandenpech, wat uiteraard hogere kosten voorkomt. Met het certificaat Duurzaam op de weg kun je als transportbedrijf écht zeggen dat je duurzaam bezig bent. -Profile Truck

Bandenmonteur.nl werkt nauw samen met de vestigingen van DBS. Momenteel telt DBS 10 Profile vestigingen, 1 First Stop en Roline Bandenservice.

Wil je meer weten over DBS?
www.profile-dbs.nl

Over de auteur

bandenmonteur administrator

Bandenmonteur.nl valt onder DBS, een overkoepelende organisatie in de banden- en wielenbranche voor transporteurs, openbaar vervoer, zakelijke- en particuliere rijders.

Geef een reactie

Bandenmonteur